Hoe is het allemaal begonnen?

Geboren in een ondernemersgezin, het lag al vast;

Na de lagere school, mavo en de school voor middelbaar middenstand onderwijs (MMO) gingen mijn zus en ik werken in de kledingwinkel van mijn moeder. Het doel was op termijn de winkel over te nemen, inmiddels waren dat er 3 geworden. We hebben de winkels in 1990 overgenomen. Achteraf gezien was het niet echt mijn ding en na 20 jaar hebben we de winkels verkocht. Ik ben toen toch weer met en winkel begonnen en ben na een jaar failliet gegaan. Dan ben je inmiddels 40 jaar, daar sta je dan….. wat nu gedaan?

Mijn carrière ging verder in de detailhandel, want dat was wat ik kende. Ik heb diverse leidinggevende functies gehad en was nog steeds niet op mijn plek! Intussen van alles meegemaakt; gescheiden, faillissement, verhuisd en diverse banen gehad. Nog steeds op zoek.……? Wat is mijn passie?

Die kwam; ik kwam in contact met mensen uit de re-integratiebranche waardoor ik een opleiding re-integratie consulent/trajectbegeleider op post HBO niveau ben gaan volgen. Ik ging stage lopen bij Zadkine en toen wist ik het zeker; dit is mijn passie: het begeleiden/coachen van mensen, adviseren, motiveren en activeren van mensen met een uitkering; Wajong, Ziektewet en WIA. Ik ben bij diverse re-integratiebureaus gaan werken en heb veel ervaring opgedaan, maar het was nog niet voldoende….ik wilde weer voor mezelf beginnen! Dat is nu een feit: ML re-integratie en coaching heb ik in juli 2014 opgericht, eerst nog in combinatie met een fulltime baan bij de gemeente Rotterdam, ik werkte met mensen in de bijstand, mijn ervaring was compleet.

Vanaf januari 2015 werk ik volledig voor mezelf. Ik ontwikkel nu diverse methodieken en gebruik ze om op praktische wijze mensen te coachen richting de arbeidsmarkt. Ik merk dat dit werkt, mensen vinden hun weg waarbij het geen uitzondering is dat mijn klanten een baan vinden of in ieder geval weer een richting hebben gevonden. Op dit moment werk ik veel voor het UWV en doe ik korte coaching trajecten die heel succesvol zijn. Maar ik werk ook voor bedrijven waar ik tweede spoor trajecten doe in het kader van de wet verbetering poortwachter, dit ben ik verder aan het uitbreiden.

Ik ben op mijn plek gekomen,  mijn kennis, ervaring en enthousiasme breng ik over op al mijn klanten.

Dat is mijn Passie!